George Simion le-a atras atenția colegilor săi de partid să nu mai poarte mască. „Vrei să nu ne mai voteze lumea?”, le-a spus co-președintele AUR.

George Simion se afla în holul Parlamentului, însoțit de câțiva deputați AUR, pregătit să dea declarații presei. Doi dintre aceștia purtau mască, așa cum prevede legea. Simion s-a întors brusc către ei:

„Dă-ți, mă, masca aia jos! Vreți să nu ne mai voteze lumea?”

Deputații s-au supus și au dat masca jos. Era și logic să se întâmple asta, doar nu dau acum cu piciorul la un loc destul de „călduț” din punct de vedere economic și nu numai. 

Surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – a adus oameni politici noi în Parlament după ce a trecut pragul electoral de 5%. Înființat în urmă cu doar un an, partidul este definit de co-fondatorul său, George Simion, drept un partid „de dreapta, conservator, patriot şi unionist”.

Pe lista partidului la alegerile parlamentare se regăsesc militanți ai referendumului pentru familia tradițională și avocați anti-Covid.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor a intrat în Parlament cu un scor de peste 9%, este un partid înființat în toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, care militează pentru unirea cu Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.